Hjemmesiden - Opbygning.Forslag.Statestik..

Sidste Nyt - Begivenheder - Arrangementer - Forsikring - Ideer

Hjemmesiden - Opbygning.Forslag.Statestik..

Indlægaf Jonni Laumann » søn feb 01, 2009 1:52 pm

www.parafun.dk (den røde hjemmeside-xhtml)..er tænkt som en "folder" om sporten og vores klub. Hvor Indhold og information er statiske/faste størrelser som sjælden ændrer sig.Folderen er vores "billede" udadtil. Det er meget tidskrævende og besværligt at lave ændringer på denne xhtml side.Har man set hjemmesiden(den røde) som klubmedlem vil man for eftertiden kun skulle søge information/nye billeder på vores forum(den blå).

www.parafun.dk/paragliding (forum-den blå hjemmeside-phpBB3)...er vores forum til den flydende information/billeder, og som klubmedlem er det kun her man skal kigge.

Opdelingen er ret enkel og logisk. Xhtml kodning, er hurtig og bedst til design, men som sagt krævende i kodning og tid.... og phpBB3 er den bedste,sikreste,nemmeste og nyeste database metode.
Hver især gør de det de er bedst til. Vores phpBB3 database(forum) er styret af menu opsætning hvor man trykker på knapper, og opdateres igennem et phpBB community.

Få Email ved nyt emne i et forum eller når der er svar på et givet emne, ved at trykke på knappen "overvåg forum" eller "overvåg emne" nederst på henholdsvis et forum eller under et emne
Boardindex->Billeder->scroll til bund og find knappen "overvåg forum"

Et pænt sprog og ordvalg er vigtig i Overskrift på Emner eller billeder....da motoren smider alt på forsiden uden filter, og forsiden er vores ansigt udadtil..
Jonni Laumann
Webmaster
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: tors okt 30, 2008 1:18 pm

Tilbage til Klub Forum

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere

cron